KÖRFEZ’DE NİHAT TEKGÜMÜŞ VAR!

Ak Parti Körfez Belediye Başkan Ada Adayı Nihat Tekgümüş, kolları sıvadı!

Kahvehanede, Camide, Cem Evinde, hasta ziyaretinde, esnaf ziyaretinde, durakta, gece sokaklarda kedi severken, her yerde görebilirsiniz onu.

Girilmedik kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diyor Nihat Tekgümüş…

Kendimiz halka adadık”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Tekgümüş 18 Yıllık Belediyecilik deneyimiyle Körfez Belediyesini yönetmeye hazır olduğunu ifade ediyor.

Yönetim sistemini, “Yönetişim Sistemi” olarak uygulayacaklarını vurgulayan Tekgümüş, “Körfez’i, Körfez halkıyla birlikte yöneteceğiz. Her ay düzenli olarak yapacağımız Halk Meclisi toplantılarında, halkımızın görüş ve önerilerini dinleyecek, yeni projelere açık olacak, hizmetlerin uygulamasından denetimine kadar tüm işleri halkımızla birlikte yapacağız” diyor.

“Slogan belediyeciliği yerine, icraat belediyeciliğini öne çıkaracağız” ölçüsüyle yola çıktıklarını söyleyen Tekgümüş, adaylığının kesinleşmesi durumunda, hazırladığı orijinal projelerle halkın huzuruna çıkacak.

Bu projeler içinde, üretim ve istihdama dönük yeni yatırımların öncelikli olduğunun müjdesini veriyor.

Körfez Belediyesi Parke ve Bordür Fabrikasında senelerce müdürlük yaptıkta sonra, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından kepçe operatörlüğüne verilen Nihat Tekgümüş,bütün siyasi kesimlerden oy alacağına inanıyor ve “Adalet olmadıkça, yönetimin faydası yoktur” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817