Körfez'de Öğretmenler günü bir başka güzel

Körfez Öğretmenevinde düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci’nin ev sahipliği yaptığı programa; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Savaş Dalgıç,Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Müftü Hasan Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, MHP İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Program; saygı duruşu, İstiklal Marşı, İlimtepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu Müdürü Atilla Öztürk ve Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı.

 

İlimtepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan programda, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu öğretmenlik mesleğinin yüceliği ile ilgili bir konuşma yaptı. Emekli öğretmenler adına emekli sınıf öğretmeni Emine Elçin’in konuşmasından sonra geçmişten günümüze eğitim sunusu izlendi. “Ben öğretmenim” ve “Sizi Unutmadık” adlı şiirlerin okunmasından sonra kutlama programı emekli olan 7 öğretmene Kaymakam Mahmut Şirinoğlu tarafından hizmet şeref belgelerinin verilmesi ve 14 stajyerin yemin ederek eğitim ordusuna katılmasıyla devam etti. Müzik şöleninin akabinde program 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenmiş yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenler

 

ÖĞRETMENLER MASA TENİSİ TURNUVASI

1. Özel Körfezim İlköğretim Okulu

2. Yavuz Selim İlköğretim Okulu

3. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

 

ÖĞRETMENLER VOLEYBOL TENİSİ TURNUVASI

1. Atatürk Anadolu Lisesi

2. Mimar Sinan İlköğretim Okulu

3. Tüpraş İlköğretim Okulu

4. Anadolu Öğretmen Lisesi

 

ÖĞRENCİLER

RESİM YARIŞMASI (İLKÖĞRETİM 1. KADEME)

1. Muhammed Eren Genç  (Petkim İ.Ö.O.)

2. Eren Kayra Işık  (İlimtepe İ.Ö.O.)

3. Selin Üstünel (Yarımca İ.Ö.O.)

 

 

 

 

RESİM YARIŞMASI (İLKÖĞRETİM 2. KADEME)

1. Rümeysa Danışman (İgsaş  İ.Ö.O.)

2. Burak İnce  (Özel Erkul Bahar İ.Ö.O.)

3.İrem  Eda  Yapıcı (İlimtepe  İ.Ö.O.)

 

KOMPOZİSYON YARIŞMASI (ORTAÖĞRETİM)

1. Hilal Ongur  (Oruç Reis Anadolu Lisesi)

2. Süleyman Allahverdi  (Körfez İmam hatip Lisesi)

3. Büşra Tankaz (Körfez Kız Teknik ve Meslek Lisesi)













 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817