banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Okul ziyaretlerine sabah erken saatlerde başlayan Başkan vekili Faruk Denli Tüpraş 50.yıl Lisesi ve Tüpraş İlköğretim okulunu ziyaret etti. Tüpraş 50.yıl Lisesi Müdür yardımcısı Ahmet Ali Acıyan ile öğretmenlerle buluşan Başkan vekili Denli kısa bir konuşma yaparak eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı. Sıcak ve samimi şekilde devam eden ziyaret Başkan vekili Denli öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Vekili Denli Okulları Ziyaret Etti

Aynı şekilde Tüpraş ilköğretim okulunu da ziyaret eden Başkan vekili Denli okul bahçesinde oynayan çocuklarla sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. Okul Müdür vekili Ömer Faruk Öz’ün nezaretinde kapıda karşılanan Başkan vekili Denli öğretmenler odasına geçerek eğitimcilerle buluştu. Eğitimcilerle birlikte sohbet eden Başkan vekili Denli yaptığı konuşmada ülkenin temel taşları olan öğretmenlerin ne kadar kutsal bir görev icra ettiğini vurguladı.

Öğretmenler Günü Programı Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ziyaretlerine devam eden Başkan vekili Faruk Denli, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğünce Oruç Reis Lisesi tarafından organize edilen Öğretmenler Günü programına katıldı.

Protokolün İlgisi Yoğundu

Körfez protokolünün büyük ilgi gösterdiği programa Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Hava Radar Mevzii Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karaküllah, Körfez İlçe Emniyet Müdürü  Cenk Özmen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Fikret Kale, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, birim müdürleri ve ilçe genelinde görev yapan öğrenci ve öğretmenler düzenlenen programa katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın slayt gösterisiyle başlayan program Körfez’de yıllarca görev yapan emekli öğretmenlere plaket takdim edilerek devam etti. Daha sonra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın yaptığı konuşma ile devam eden program sırasıyla yapılan gösterilerle devam etti. Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can yaptığı konuşmada, “Çocukluğumuz dan gençliğimize kadar geçen süre zarfında bizlere yön veren değerli öğretmenlerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Vekili Denli, “Öğretmenlik Çok Kutsal ve Önemli Bir Görev”

Yapılan konuşmaların ardından kürsüye davet edilen Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli yaptığı konuşmada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacak" sözünü hatırlatarak öğretmenliğin çok kutsal ve önemli bir görev olduğunu söyledi. Başkan Vekili Denli, “Haftanın sadece bir gününün anneler günü, öğretmenler günü olması güzel bir şey değil. 365 günün olması lazım. Ama bir günde olsa bir araya gelinmesi hatırlanması güzel. Gününüzü tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bizlerden arzu ettiğiniz veya yapmamız gerekenler olursa gücümüz nispetinde talep ve isteklerini yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

128 Yeni Öğretmen Görevlerine Yemin Ederek Başladı

Öğretmenler Günü kapsamında devam eden program öğrencilerin yaptığı müzik korosuyla devam etti. 128 yeni öğretmenin Körfez’de göreve başlamasıyla birlikte programda yemin töreni düzenlendi. Toplu bir şekilde düzenlenen yemin töreninde 128 öğretmen yeni görevlerine yemin ederek başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında birçok etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında dereceye giren okul ve öğrenciler ödüllerini Körfez’li protokolden aldı.

Öğretmenler Günü Futbol ve Masa Tenisi Turnuvası

Masa Tenisi Turnuvası

1-      Yukarı Hereke Ortaokulu

2-      Hereke Anadolu Lisesi

3-      İgsaş Ortaokulu

Masa Tenisi Turnuvası

1-      Körfez İlçe Milli Eğitim

2-      İlimtepe Ortaokulu

3-      Nene Hatun İlköğretim Okulu

Dereceye giren okullara ödüllerini Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli takdim etti.

Orta Okullar arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren okullar ve öğrenciler şu şekilde oluştu,

1-      Hereke Ortaokulu (Serra çelik)

2-      Petkim Ortaokulu (Zehra Demir)

3-      Uludağ Ortaokulu (Cemre Göçer)

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can verdi.

 

Liseler arası şiir yarışmasında ise dereceye giren okullar ve öğrenciler şu şekilde oluştu,

1-      Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Havva Denli)

2-      Oruç Reis Anadolu Lisesi (Ahsen Saka)

3-      Mustafa Kemal Ticaret ve Mesleki Lisesi (Hilal Tütüncü)

Okulların ve öğrencilerin ödüllerini Körfez Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan verdi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751