banner2752
banner2750
banner2776

Körfez’de ‘okul güvenliği’ toplantısı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının açılışına az bir süre kala Körfez’de ‘Okul Güvenliği Toplantısı’ gerçekleştirildi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi

Yeni eğitim ve öğretim yılının açılışına az bir süre kala Körfez Kaymakamlığı tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, mahalle muhtarları okul müdürleri ve okul aile birliği yöneticileri katıldı.
ASLA MÜSAADE ETMEM
Toplantıda konuşan Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, çocuklarımızın ve gençlerimizin her birinin bu ülke için kıymetli olduğunu belirterek, “Onlar bizlerin umutları ve geleceğidir. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Tabi bazı tespit ettiğimiz hususlar var. Mesela okullarımız, bizlerin evi gibidir. Okulun bahçesinde sırf bağış yaptı diye hiç kimse bizden müsaade almadan pazarlamacı gibi satış yapamaz. Buna müsaade etmeyeceğiz. 
EKSİKLER GİDERİLECEK
Ayrıca çocuklarımızın güvenli bir şekilde okula gidip gelebilmeleri için güvenlik ekiplerimiz gerekli tüm önlemleri alacak. Uyuşturucu, sigara ve madde bağımlılığı ile ilgili ise gereken önlemler alınacak. Eğitim konusunda ne tür eksiklikler varsa bunları tespit edip gidermeye çalışacağız. Okul çevresindeki internet kafeler için de ayrı bir çalışmamız olacak. Camları kaplı, içeride ne olduğu görünmüyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Tabi bunları tek biz değil, hep beraber yapacağız. Muhtarlarımıza, okul müdürlerimize büyük iş düşüyor” dedi.
HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli de konuşmasında, “Ana konumuz çocuklarımız olduğu için eğitim ve öğretimin bir kat daha önemli olduğunu gözlemekteyiz. O yavrular hepimizin yavruları. Hepsi bu ülkenin geleceğidir. Onlar için canla başla tüm adımlarla elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Tüm okul müdür arkadaşlarımız burada. Biz belediye olarak tüm ihtiyaçları karşılama noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Talepleri varsa da yerine getireceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından okul müdürleri ve muhtarlar tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680