Körfez’de Olmaktan Son Derece Mutluyum
 Belediye Başkanı İsmail Baran kendilerini iade-i ziyarete gelen Körfez’in yeni Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan’ı kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi. Ardından makamda devam eden ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişleriyle devam etti. Körfez’de görev yapmaktan ve Körfezlilerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başsavcı, “Kurumlar arası işbirliğinin her zaman önemli olduğunu belirterek, Başkan Baran’a hizmetlerinde başarılar diledi.

Birlik ve Beraberlik İçerisinde Körfez’i Daha İleriye Taşıyacağız

Kendisini ziyarete gelen Başsavcı Alpaslan Kaplan’la birlikte bir süre sohbet eden Başkan Baran,  “Körfez tarihi ve doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir ilçemiz. İnşallah önümüzdeki zamanlarda yapacak olduğumuz büyük projelerle ilçemizi gerek İlimizin gerekse Ülkemiz çapında örnek ve model bir kent haline getireceğiz. Kurumlar arası işbirliğiyle hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Körfez Belediyesi olarak üzerimizde düşen bir vazifede, istişare içerisinde bulunmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sıcak ve samimi sohbetlerle devam etti. Başkan Baran’ın umre vazifesini yerine getirmesine de değinen Başsavcı Alpaslan Kaplan, Allah yapmış olduğunuz ibadeti kabul etsin ve bir daha gitmeyi nasip etsin” dedi. Başkan Baran ise kendisini ziyaret gelen Başsavcı Alpaslan Kaplan’a hurma ve zemzem ikram etti. Ziyaret daha sonra çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817