Körfez'de Önce Açılış Sonra Konser

Bu kapsamda Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Yarımca Sahili’nde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü yanında 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nü hizmete açıyor.

ÇOK GÜZEL BİR MEKAN

Yaşlıların sosyal faaliyetlerde bulunacakları, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve yaşam sürecini aktif bir şekilde geçirmelerini sağlayacak 60+Aktif Yaşlanma Kulübü’nün açılışına il ve ilçe protokolü de katılacak. Açılış 16 Eylül Cuma günü saat 17:00’da gerçekleştirilecek.

KONSER SAAT 18:00’DE

Açılış sonrasında aynı bölgede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konser etkinliği de düzenlenecek. Usta ÇıROCK konseri de açılışın hemen ardından saat 18:00’de başlayacak. İki etkinliğe de katılımın yoğun olması beklenirken, Başkan Şener Söğüt, tüm vatandaşları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817