banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Orta Hasarlı Binalar Yıkılıyor

Körfez Belediyesi, orta hasarlı durumda olan ve tehlike arz eden binaların yıkımını tek tek gerçekleştiriyor. İlgili kurumlar tarafından yıkılabilir raporu verilen ve gerekli yasal işlemleri tamamlanan binalar, Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde yıkıldı. Ekipler son olarak Barbaros Mahallesi’nde orta hasarlı binanın yıkımını gerçekleştirdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Barbaros Mahallesi Yuva Sokak’ta gerçekleştirilen yıkımda; zabıta ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, “Orta hasarlı olan ve sahipleri tarafından da güçlendirmesi yapılmayan bina metruk durumdaydı. Gerekli yasal süreç tamamlandıktan sonra yıkım işlemi gerçekleştirildi” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751