banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE PETROL HIRSIZLARI YAKALANDI
 Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Körfez İlçesi Güney Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Bakırcılar Sokak üzerinde bulunan metruk bina yakınlarında yer alan dolum tesisinden akaryakıt sızıntısı ihbarı alana Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği hemen harekete geçti.Polis yaptığı takip sonucu metruk binayı fahiş bir fiyat ile satın alan şahısların, buradan dolum tesisine kazdıkları tüneli tespit etti. Ardından 17 Şubat günü operasyon için düğmeye basıldı. Söz konusu binaya baskın yapan emniyet güçleri içeride bulunan A.E., S.E., İ.E. kardeşler ile H.G. ve S.G. isimli amca çocuklarını suçüstü yaparak gözaltına aldı.

TÜNEL KAZDILAR

İddiaya göre şahıslar bölgede incelemelerde bulunduktan sonra metruk binayı 250 bin liraya satın aldıkları tespit edildi. Şahısların sorgularında İzmir’de ikamet ettikleri ve metruk binada yatıp kalktıkları öğrenildi. Şahısların aldıkları binadan tesisi yaklaşık 100 metre bir tünel kazarak tesislere ait boruya kelebek takıp akaryakıt kaçırdıkları belirlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şahıslardan A.E.’nin aracında yapılan incelemelerde de 85 bin lira para ele geçirildi. Yapılan araştırmalar sonrasında bir tanker ve bir dorse’de 118 bin lira piyasa değeri olan 60 metre küp yakıt ele geçirilirken henüz net çalınan akaryakıt miktarı belirlenemedi. Gözaltına alınan şahıslar Asayiş Şube’de biten işlemlerin ardından Körfez Adliyesi’ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751