KÖRFEZ’DE POLİS ALARMDA
 Körfez’de, riskli alanların yoğun olduğu bölgelerde polis sürekli olarak kontrol noktaları kurarak, gelen araçların belgelerini ve araçları sıkı kontrolden geçiriyorlar. Bu noktalara gelen tır, tanker ve otomobiller, ekipler tarafından tepeden tırnağa aranıyorlar. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan bombalı araç olaylarından sonra kontrollere önem veren polis, araçların şoför mahalli olmak üzere tüm bölmelerini sıkı aramadan geçiriyorlar. Evrakları da incelenen araçların, kon trolden sonra girişlerine izin veriliyor.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu kontrolleri günün değişen zamanlarında yaparak, gerekli önlemleri alıyor ve şüpheli görünen her olayda da hemen müdahale ediyorlar. Çok sayıda ekiple yapılan kontroller, hassas olarak belirlenen noktalarda uygulanıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817