KÖRFEZ’DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

İftar Programı Dolu Dolu Geçti

İlimtepe Mahallesi muhtarlık alanının bulunduğu yerde verilen iftar programı düzenlenen farklı etkinliklerle rengârenk geçti.İftar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.  Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftarda İlimtepe Mahallesi, dayanışmanın, paylaşmanın coşkusuyla renklendi.

Körfezliler Ramazan Ayının Hazzını Hep Birlikte Yaşıyor

Belirlenen alanda iftar öncesinden masalar kuruldu, sandalyeler dizildi. İlimtepe Mahallesinde akşamüstü havanın esmeye başlamasıyla tam bir orman havası hissedilirken vatandaşlar erkenden alanı doldurdu.  Düzenlenen bu iftar programı sayesinde mahallede, aynı sokakta ya da aynı binada oturanlar, komşularıyla aynı sofrada iftar yapmanın ve uzun uzun sohbet etmenin hazzını yaşadı. Çocuklar ise, özel animasyon gösterileri ve dağıtılan şekerlemelerle Ramazanın ruhuna uygun şekilde eğlendiler.

Aşuk ile Maşuk’u Çocuklar İlgiyle İzledi

İftar vaktinde dua ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle oruçlar açıldı. Yemeklerin yenilmesinin ardından vatandaşlar edilen dualara hep birlikte “Âmin” dediler. Kurulan sahnede yapılan animasyon gösterileri ile eğlenen çocuklar, daha sonra Aşuk ile Maşuk’un sahne almasıyla eğlenceyi en üst seviyelere çıkardılar.

İftar sonrası vatandaşlara çay ikramında bulunulan programda, oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp İlimtepenin serin esintisinde keyifle sohbetlerini gerçekleştirdiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817