Körfez’de ramazan coşkusu dolu dolu yaşanıyor

Harun Beyaz sevilen ezgileri seslendirirken, çocuklar ise ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı

 

Körfez’de ramazan etkinlikleri bu yıl da dopdolu. İlk hafta etkinliklerin adresi ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Cuma günü Hacivat ve Karagöz gösterisi ile başlayan etkinlikler, cumartesi günü Harun Beyaz konseri ile devam etti. Pazar günü de Nasrettin Hoca gösterisi vardı. Saat 21.00’de başlayan etkinliklere katılanlara da çay ikramında bulunuldu.

BAŞKAN DA KATILDI

Harun Beyaz’ın sunduğu ve sevilen ezgileri seslendirdiği programa eşi Bilge Baran ile birlikte katılan Başkan İsmail Baran, kısa da bir konuşma yaparak, “Demokrasi ve Şehitler Meydanımız da 15 Temmuz’da 28 gün hep beraberdik. Şimdi de Ramazan etkinliklerinde bir aradayız. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şeriflerimizi canı gönülden kutluyorum. Bu mübarek ayın bereketinden istifade etmeyi rabbim herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR ÇOK İLGİLİ

Hacivat ve Karagöz ile Nasrettin Hoca gösterisine özellikle çocuklar büyük ilgi gösterirken, sürpriz programlar da vardı. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerde 9 Haziran Cuma günü semazen gösterisi, cumartesi günü Körfez Tasavvuf Müziği Topluluğu Konseri ve pazar günü de Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelenecek.

 



Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da etkinliklere katıldı, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Etkinliklerde Harun Beyaz sevilen ezgileri seslendirirken, çocuklar ise ‘Hacivat ve Karagöz’ ile kahkaha dolu anlar yaşadı.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinliklere ilgi de büyük oldu.

SÜRPRİZ HEDİYELER
 Etkinliklere katılanlara çay ikramında bulunulurken, çocuklar da unutulmadı; Şeker ve balon dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817