KÖRFEZ’DE RUHSATLAR ELDEN TESLİM EDİLİYOR
 Esnaf ve vatandaşın taleplerini en hızlı şekilde çözmeye büyük önem veren Körfez Belediyesi, ruhsat talepleri için de farklı ve önemli bir adımlar atmaya devam ediyor. Başvuru sonrasında çıkan işyeri ruhsatları vatandaşların ayağına kadar götürülerek, esnafın hem vakit hem de kazanç kaybının önüne geçiliyor. Bu uygulama esnaf tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Belediyecilik Uygulamalarında Çıta Yükseliyor

Belediyecilik uygulamalarını bir üst seviyeye taşıyan yerinde ruhsat çalışmasında İşyeri sahiplerinin belediyeye davet edilmesi yerine müdürlük yetkilileri işyerlerini ziyaret ederek ruhsat başvurularını ve evrakları işyerinde teslim alıyor. İşlemi tamamlanan işyerlerinin ruhsat harçları işyerlerinde tahsil ediliyor ve hazırlanan ruhsatlar işyerlerine götürülerek yerinde esnafa teslim ediliyor.

Esnaf Uygulamadan memnun

Elden ruhsatlarını alan işyeri sahipleri Körfez Belediyesi’nin ‘Yerinde Ruhsat Dağıtım’ uygulamasından memnuniyetini dile getirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın modern ve şeffaf belediyecilik anlayışını çok beğendiklerini ifade eden Körfez esnafı, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri aracılığı ile Başkan Baran’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817