Körfez'de Sahillere Özel Süpürme Aracı

Körfez Belediyesi, daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak amacıyla araç parkını genişletmeye devam ediyor. Körfez Belediyesi, sahillerin temizliğini yapmak için manevra kabiliyeti yüksek, dar alanlarda rahat çalışabilen yol süpürme aracını alarak araç filosuna yeni bir araç daha ekledi. Sahillerde yaşanan temizlik sorununa büyük katkı sağlaması beklenilen mini süpürge aracı yapraklar,toz,sigara izmaritleri,çekirdek kabukları ve yiyecek ambalaj atıkları gibi çöpleri hızlı ve etkili bir şekilde topluyor.Mini süpürge aracında süpürme işlemi sırasında toz kaldırarak çevredeki insanlara zarar vermemek için su püskürtme sistemi bulunuyor.Boyutu ve kıvrak yapısı sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip olan mini süpürge aracı Tütünçiftlik sahil temizlik çalışmalarında kullanıma başladı.

 

Teknolojiyi her zaman takip ederek bilgi teknolojisini en üst noktada kullandıklarını kaydeden Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Göreve başladığımız günden beri ilçemizi nasıl daha güzel hale getirebiliriz diye çalışma yapıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk yıllarda hayata geçirdiğimiz sahil düzenlemeleri ile insanlarımız artık sahillerde vakit geçirir oldu. Yoğunluğun çok olduğu sahillerimizin,insan gücüyle temizlenmesinden verim alamıyorduk. Büyük araçların giremediği sahillere bu yeni araç girip rahatlıkla temizlik yapabilecek.” dedi.Başkan Pehlivan her geçen gün hizmet kalitesini artırdıklarını ve temizlik faaliyetlerinin daha hızlı ve daha sağlıklı yapılabilmesi amacıyla araç filolarını güçlendirdiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817