KÖRFEZ'DE SES BOMBASI İMHA EDİLDİ
Körez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Emlak Konut ile Körfez Kent Konut arasında yer alan BİM marketin önüne bırakılan ve ses bombası olduğu tahmin edilen patlayıcı, bomba imha uznanlarının kontrolü ile patlatıldı.

BİM önünde yer alan şüpheli paketi farkeden vatandaşlar, durumu hemen emniyete bildirdi. Emniyet olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Bomba imha ekipleri, özel kıyafetlerini giyerek, paketi özel düzenekle imha ettiler. Olay, vatandaşları tedirgin ederken, ölen yada yaralanan olmadı. BİM'in önündeki yol yaklaşık bir iki saat trafiğe kapatıldı. Paketin patlatılması sonrası emniyet olay yerinde geniş çaplı araştırma yaptığı bildirildi. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817