Körfez’de Sesli Etkinlikler  Yasak

Yapılan açıklamaya göre, sınav günü sesli olan tüm etkinlikler sınav saatleri süresince yasaklandı. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can Başkanlığı’nda toplanan komisyon, sınav ,için alınacak trafik, asayiş ve benzeri önlemleri konuşarak, alınan kararı basın açıklamasıyla duyurdu.

Alınan kararlarla ilgili yapılan açıklamaya göre, “15-16 Haziran 2019 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar günleri) İlçemiz genelinde Üniversite giriş sınavları (2019 YKS) çeşitli okullarda yapılacaktır. Sayın Kaymakamımız başkanlığında 10.06.2019 tarihinde sınava katılacak öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde sınavlarını geçirebilmeleri amacıyla Sınav Koordinasyon Toplantısı yapılmış ve bu amaçla bazı kararlar alınmıştır.

Buna göre; 15-16 Haziran 2019 tarihleri arasında sınav yapılacak binaların yakınında adayların sınav süresince rahatsız edilmemeleri için; otoların klakson çalmaları, her türlü resmi ve özel vesileyle dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılması 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 32.maddesi gereğince Körfez İlçe Mülki Hudutları dâhilinde yasaklanmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817