banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de silahlı çatışma
 Körfez’de aralarında husumet bulunan ve cezaevinden yeni çıkan bir şahısla, Derince’li gurup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda çatışan 3 kişi ile yoldan geçen bir kadın yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 18.15 sıralarında Tütünçiftlik Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı Atlı Sokak’ta meydana geldi. Cezaevinden bir süre önce çıktığı öğrenilen İlhami Emre (42) arkadaşları ile sokaktaki bir derneğe ait kahvehanede oyun oynarken, husumetli olduğu Nihat Süleymanoğlu  ile birlikte 3 kişinin girdiğini gördü. İddialara göre İlhami Emre silahına davranırken, içeri girmeye çalışan Nihat ve Serkan Süleymanoğlu’da silah çekerek ateş etmeye başladılar. Olay sonrasında sokağa taşan çatışmada İlhami Emre belinden aldığı kurşunla yaralandı. Bu sırada ateş arasında kalan ve olay sırasınca eşiyle birlikte sokaktan geçen iki çocuk annesi Şükran Yücel (42) göğsünden vuruldu.

Krşı guruptan da 2 kişinin hafif yaralar aldığı silahlı çatışmada, İlhami Emre ve Şükran Yücel önce Özel Marmara Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındılar. İlhami Emre ilk tedavisinden sonra  Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, göğsünden yaralanan  ancak hayati tehlikesi olmayan Şükran Yücel taburcu edilerek evine gönderildi.

Polis, olaydan sonra hafif yaralar alan Nihat ve Serkan Süleymanoğlu ile ismi öğrenilemeyen bir kişiyi, toplam 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayın meydana geldiği sokak soruşturma için polis kordonuna alındı. Olay yerinde 7 adet mermi kovanı bulunurken, polis soruşturmayı sürdürüyor.

Süleymanoğlu gurubu Derince ‘de daha öncede gündeme gelmişti. Olayın nedeni tam olarak öğrenilemezken, eski bir husumete dayandığı iddia ediliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751