banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'DE ŞİRİN PETROL YENİDEN AÇILDI
 Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi, Diş Hastanesi karşısında, D-100 kenarında yer alan Şirin Petrol’ün yeniden açılışına kalabalık sayıda katılım oldu. MHP’nin, tam kadro yer adlığı açılışta, Kocaeli Milletvekilleri Lütfü Türkkan, Hurşit Güneş,  KTO Başkanı Mustafa Efe, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, CHP İlçe Başkanı Tuğman Kayalı,BBP İlçe Başkanı Mustafa Arha,  MHP Milletvekili adayı Saffet Sancaklı ve ilçe teşkilatı ile tam kadro MHP gurubu, DSP Kocaeli Meilletvekili adayı Meral Uçarı, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gümüş, Vahit Eryılmaz, Eyüp Öztürk, Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir, Fevzi Canbaz, Pınar Uysal, Körfez Lojistikçiler Dernek Başkanı Veli Yıldız, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan, Körfez Karadenizliler dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Taksiciler Dernek Başkanı Ufuk Mansuroğlu, ilçenin tanınmış iş adamları, KTO Yöneticileri ve esnaf yer aldı.

Açılış, Salih Şirin’in yaptığı kısa konuşmayla başladı. Salih Şirin, n bir süre ara vermelerin anlatarak, ‘’Uzun yıllar burada görev yaptık. Daha sonra bazı nedenlerle yerimiz kiraya verdik, şimdi çocuklarım büyüdü ve bu işletmede görev aldılar. Bundan sonra yine Şirin Petrol olarak, Alpet Akaryakıt ve Gaz Bayii adıyla hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi. Daha sonra Mustafa Ertürk tarafından okunan Kur’an tilaveti ve ardından yapılan dua ve kurdele kesimi ile tesis hizmete başladı. Kurdele kesimi sırasında rekor sayıda makas görev yaptı ve kalabalık bir gurup tarafından açılış yapıldı. Açılıştan sonra da konuklara kokteyl ikram edildi.

Yeniden hizmete başlayan Şirin Petrol, Ali Kemal Şirin ve Bilal Şirin kardeşler tarafından çalıştırılacak. Salih Şirin, işletmede destek olarak görev yapacak.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826