Körfez’de Şölen Havasında Kuşak Töreni


Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde Karate ve Taekwondo eğitimi gören ve kuşak terfi sınavında başarılı olan öğrencilere yeni kuşak ve sertifikaları takdim edilirken, Kick Boks’ta düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden sporculara da madalyaları verildi. Programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, birim müdürleri, sporcular ve aileler katılım sağladı.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
Geniş katılımın olduğu programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Belediyemiz Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Spor Akademilerimiz bünyesinde çeşitli branşlarda eğitim alan sporcularımızın göstermiş olduğu başarılar bizleri gururlandırıyor.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bugün burada, Türkiye’de farklı branşlarda düzenlenen müsabakalara katılan sporcularımız da var. Geleceğin milli sporcularını, Körfez’de yetiştireceğiz. Siz yeter ki planlı ve programlı çalışmaya devam edin. Sevgili gençler; destek bizden, başarı sizden” dedi.

  

BAŞARILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kuşak terfi sınavları sonucunda başarı elde eden 150 sporcu, kuşak ve madalyalarını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Başkan Yardımcısı Osman Yurt’un elinden aldı. Başkan Söğüt, yeni kuşak almaya hak kazanan karate ve taekwondoculara kuşaklarını vererek tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817