Körfez’de Sonbahar Temizliği

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde genel temizlik çalışmalarını yürütüyor. Çok sayıda personel ile birlikte süpürme ve çöp konteynırı yıkama araçları sabah saatleri ile itibari ile sahaya çıkıyor ve genel çalışma yürütüyor. Cadde ve sokaklar ekipler tarafından temizlenirken, boş arsalardaki atıklar da ekipler tarafından toplanıyor.

DAHA DUYARLI DAVRANILMALI

Pazar yerlerinin de tazyikli suyla yıkandığını belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İlçedeki çevre kirliliği konusunda belediye olarak hassas davranıyoruz. Parklar, yollar, sosyal tesisler gibi birçok hizmeti yaparken ilçemizin temizlik hizmetlerini de aksatmıyoruz. Daha temiz ve nezih bir ilçeden yaşamak ve çevre kirliliğine neden olmamak için vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817