Körfez’de spora 33  milyonluk yatırım..!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nün başarılı sporcuları ve antrenörleri ile Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına; Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, Körfez Gençlerbirliği Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Müdürü Ali Osman Baş, antrenörler ve başarılı sporcular katıldı.

İNANDIK VE BAŞARDIK

Yapılan kahvaltı sonrasında ilk olarak Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş konuşma yaptı. Taş, “Biz bu yola çıkarken, ‘Sporun Başkenti olacak’ dedik. Çok iddialı dediler ama Başkanımızın desteği ile ‘inanıldığında başarının geleceğini’ herkese gösterdik” dedi. Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu da inanmanın başarıyı getirdiğini belirterek, “Körfez’de bugün gördüğümüz manzara, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor” dedi.


 

GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında, “Sporun Başkenti Körfez dedik, söz verdik ve yaptık. Kısa bir süre içerisinde bir çok branşta hem Kocaeli hem Türkiye ve dünyada başarı elde edip madalyalar almak, gerçekten takdire şayan konular. Geçmişte Körfez’de bunu hayal edemezdik. Futbolun dışına çıkamıyorduk. Şimdi 15 branşta göğsümüzü kabartan şampiyonları konuşuyoruz” dedi.

SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ

Yapılacak yatırımlar ile branş sayısının artacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Yakın zamanda yeni spor komplekslerimizin tamamlanmasıyla bütün branşlarda faaliyet göstereceğiz ve başarımızı arttıracağız. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle şu anda inşaatı devam eden ve ihale aşamasında 8 projemiz var. Bunların maliyeti 33 milyon lira. Bu yatırımlar siz gençlerimiz için Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817