Körfez’de Tabelalar  Değişecek

Bu kapsamda yeni adıyla günün ilk etkinliği Körfez Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, en kısa zamanda ilçede ki engelli tabelalarını değiştirerek, özel gereksinimli olarak yazılacağının sözünü verdi.

Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte, Gülünce Eğitim Kurumu, Minik Hayatlar Eğitim Kurumu ve Spastik Engelliler Derneği çocukları ayakta alkışlanan gösterileri ile büyülediler. Rengin Ana Okulu’nun da destek verdiği etkinlikte, öğretmenler de bir tiyatro sahnesin paylaşırken, özel çocuklar tarafından sunulan gösteriler çok beğenildi.

Et kinlik öncesi yapılan konuşmalarda, bundan sonraki adıyla özel gereksinimli çocukların, istihdam alanlarında daha çok şans bekledikleri vurgulandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te gösteri yapan öğrencileri kutladı ve en kısa zamanda ilçede ki engelli yazan tabelaların “Özel gereksinimli “ olarak değiştirileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817