banner2779
banner2752
banner2750

 Körfez’de taciz iddiası


Olaydan sonra rehberlik öğretmeni çocukların aileleri tarafından tepki görünce kendisine koruma verildi ve izne ayrılarak başka bir okulda görev istedi. İddialara göre olay ilçedeki bir ilkokulda yaşandı. İki kız öğrenci rehberlik öğretmeniyle konuşması sırasında aileye de yakın olan birisinin kendilerine sarıldığını ve tacizde bulunduğunu anlattılar. Bunun üzerine rehberlik öğretmeni durumu polise ve adli makamlara iletti.

Bu aşamadan sonra savcılık olayı soruşturmaya başlarken, çocukların aileleri öğretmenin yanlış anladığını ve konuyu resmi makamlara iletmemesi gerektiğini, iddialara maruz kalan şahsı tanıdıklarını, sevmek için kızlara sarılmış olabileceğini söylediler. Görevini yapan öğretmen velilerden gördüğü tepki üzerine koruma istedi ve izne ayrıldı.

Soruşturma aşamasında olan konuyla ilgili adli çalışmalar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751