KÖRFEZ'DE TAKSİCİLER HUZURSUZ

Alınan bilgilere göre, UKOME tarafından alındığı söylenen ve duyum halinde olan konuya göre, taksi durakları 3 yılda bir ihaleye çıkartılacak. Bir taksi durağı için otomobille birlikte 150-250 bin lira arasında değişen miktarlarda yatırım yaptıklarını belirten taksiciler, 3 yılda bir ihale olması halinde bunun zarardan başka anlam taşımayacağını söylüyorlar.

Duraklar mahkemede

Körfez’de, bu nedenle Körfez Devlet hastanesi önündeki durak ihalesi ve Körfez Kent önündeki durak ihalesi mahkemeye veriliyor. Eski duraklarda ihalenin söz konusu olmadığını belirten taksiciler, eski uygulamaları emsal göstererek, bir kez ihaleyle verilen yeni duraklarda da bunun yapılamayacağını iddia edecekler.

UKOME ile taksicileri ve Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemelik yapan iki durakta toplam 7 hat bulunuyor. UKOME tarafından bir süre önce açılan ihalede, 80 bin lirayla açık arttırmaya çıkan hatlar 160 bin liraya verilmişti. Körfez Devlet hastanesi önündeki durak için açılan mahkemede, görevi kötüye kullanmak gibi iddialar da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817