Körfez’de taksiciye gasp girişimi
 Körfez Tütünçiftlik’te hizmet veren Belde taksi durağında çalışan Ensar Kılıç adlı taksi şoförü, bir müşterisi tarafından gasp edilmek istendi. Son anda gaspçıya vurarak kendini kurtardığını söyleyen taksici, gaspçının 30 yaşlarında olduğunu söyledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay önceki akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Belde Taksi durağına gelen bir şahıs, 5 lirası olduğunu ve Körfez sanayi Sitesi’ne kadar gidip gidemeyeceğini sordu. Sırada bulunan taksi şoförü Ensar Kılıç, götürebileceğini söyledi ve müşterisini alarak 41 T 7012 plakalı aracı ile istenen adrese götürdü. Sanayi Sitesi önüne gelindiğinde müşteri, montunun cebinde silah olduğunu söyleyip, taksicinin sırtına cismi dayadı ve parasını istedi. Bu sırada ani bir hareketle kurtulan ve şahsa vuran taksici kendini dışarı artarken, gaspçı da kaçtı.

Gaspa uğramaktan son anda kurtulan Ensar Kılıç, sırtına dayanan cimin silah olabileceğini ama görmediğini belirtirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Duraktaki kamera kayıtlarına giren şahsın, kirli sakallı, 30 yaşlarında olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817