KÖRFEZ’DE TAZİYE EVLERİNİ  ZİYARET ETTİLER

Büyükakın, Söğüt ve Tuna, ilk olarak geçtiğimiz hafta kanser nedeniyle hayatını kaybeden Körfez Azerbaycan Spor Kulübü Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu’nun evine taziye ziyareti yaptılar.

Gurup daha sonra da Özkan ailesinin Yözyatağı Derneği’nde  ki taziye ve okumasına katıldı. Burada Bayram Özkan ver Metin Özkan ile Özkan ailesine başsağlığı dilenerek, okunan Kur’an dinlendi. Bu ziyarette Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Emine Kaçav, Dernek Onursal Başkanı İbrahim Kabasakal, İlimtepe mahalle Muhtarı Kazım Elmas, Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, Kocaeli Belediye- İş Sendikası Başkanı Osman Şar, Körfez Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Bünyamin Koç, eski, meclis üyesi Tekin Durmuş katıldılar.

Gurup taziyelerden sonra çeşitli nokta ziyaretleri de yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817