banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’de Türbelere Bakım

BAŞKAN BARAN BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki tarihi eserleri restore ederek turizme kazandırırken, türbelerin de bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Karayakuplu Köyü’nde bulunan Mustafa Dede Türbesi ve Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi’nde yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük önem verdiği çalışmalarda sona doğru gelindi. Başkan Baran yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

MESİRE ALANI KAZANDIRILACAK

Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi çevresinde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran; “Bir yandan tarih koridorumuzu turizme kazandırırken, diğer yandan da büyük değerlerimiz olan türbelerimizin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Karayakuplu Köyümüzde bulunan Mustafa Dede Türbesinde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Aynı şekilde Kurt Baba Türbesi restorasyon çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu bölgemizi mesire alanı olarak düzenleyecek ve halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751