banner2752
banner2750
banner2776

Körfez’de Üreticilere 100 Bin Fide

Bu kapsamda da üreticilere toplam 100 bin ücretsiz sebze fidesi dağıtıldı

Körfez Belediyesi, tarıma desteğini arttırarak sürdürüyor. Son 1 yıl içerisinde 30 ton buğday tohumu, ceviz ve kiraz fidanı, mazot desteği, ücretsiz toprak analizi gibi destekler ile üreticinin yanında yer alan Körfez Belediyesi, şimdi de 100 bin ücretsiz sebze fidesini çiftçiye ulaştırdı. Çiftçiler dışında kent merkezinde kurulan stantlarda da vatandaşlara ücretsiz olarak fide verildi.

FİDE DAĞITIMI YAPILDI

Yarımca, Tütünçiftlik ve Sevindikli Köy Merkezi’nde düzenlenen programlara Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yarımca ve Tütünçiftlik’te kurulan stantlarda vatandaşlara domates, patlıcan ve biber fideleri dağıtıldı.

ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ

Üreticilere verilecek fideler için de tören Sevindikli’de gerçekleştirildi. Burada üreticilere seslenen Başkan Şener Söğüt, “Gerek hükümetimiz, gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gerekse bizler her zaman üreticimizin yanında yer aldık. Bugün de yerli ve milli tohumlardan üretilen fidelerimizi sizlere veriyoruz. Desteğimiz dün olduğu gibi yarın da devam edecek.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Sadece 1 yıl içerisinde 300 çiftçimize 30 ton buğday tohumu, ceviz ve kiraz fidanı, mazot desteği, yine binlerce fide desteği verdik. Büyükşehir Belediyemiz de gübre, sera malzemesi, mazot, tohum gibi büyük destekler verdi. Bizler Körfez’de Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz de Kocaeli genelinde ekili alan miktarını yükseltmek. Bunun için de çiftçimize her zaman destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Başkan Şener Söğüt’ün ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yapılan desteğin önemine değinerek, “Başkanımız Şener Söğüt ve ekibine teşekkür ediyorum. Kocaeli’de çiftçimize yönelik güzel destekler veriliyor. Bizler de hükümet olarak her zaman çiftçimizin yanında olacağız” dedi. Konuşmaların ardından üreticilere muhtarlar aracılığı ile fideleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680