Körfez’de Üstyapı Çalışmaları Sürüyor

Korona virüs (Kovid19) Salgını döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 17 günlük tam kapanma sonrası Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de fırsatı değerlendirerek, trafiğin yoğun olduğu yerlerde onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler son olarak Yarımca Sanayi Sitesi içerisinde gün içinde yoğun olan bölgelerdeki eksiklikleri giderdi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Özellikle ağır tonajlı araçların bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiği bölgedeki kötü durumdaki yol Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökülerek daha kullanışlı hale getirildi. Başkan Şener Söğüt de saha gezisi sırasında çalışmaları yerinde inceledi. Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817