Körfez’de Whatsapp Hattı Devrede

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda ‘Birlikte Çözelim” sloganıyla hayata geçen proje sayesinde Körfezliler belediyeye bildirmek istedikleri talep ve önerilerini günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformlarından biri olan whatsapp üzerinden de kolay bir şekilde iletebilecek.

BİRLİKTE ÇÖZELİM

Vatandaşlar, Körfez Belediyesi’nin “0532 066 41 41” numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak talep ve önerilerini anında bildirebilecekler. Vatandaşların talep ve önerileri ilgili müdürlüklere gönderilerek, sorunun gidilmesi için çalışma başlatılacak.

“HALKIMIZIN GÖZÜ OLACAK”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de açtığımız whatsapp hattımızla vatandaşlarımız, talep ve önerilerini buradan bize iletebilirler. Bu uygulama bir anlamda halkın gözü olacak. Böylece olumsuzluklardan hızlı bir şekilde haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817