KÖRFEZ’DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR!
 18 Temmuz’da Hizmet Vermeye Başlayacak

Körfez Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak, yaz tatillerini verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak için her yaz düzenlediği Yaz Spor Okulları Ramazan ayından sonra 18 Temmuz’da hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Spor Biriminden yapılacak kayıtlar ve detaylar için vatandaşların 500 00 50 numaralı çağrı merkezini aramaları yeterli olacak.

Spor Akademileri Minik Öğrencilerin Vazgeçilmez Durağı Olacak

Okulların kapanmasının arından aileler, çocuklarının fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için yaz okullarına yönelmeye başladı. Çocukların ilgi alanına göre seçilen aktiviteler sosyalleşmeye katkı sağlarken, aynı zamanda evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerine de engel oluyor. Spor aktiviteleri zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için çocuğu bunaltmayacağı gibi, ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına katkı sağlayacaktır.

Eğitim öğretim yılının sonuna gelmesiyle birlikte, öğrencilerin yaz aylarını iyi değerlendirebilmesi için Körfez Belediyesi bütün imkanlarını seferber etmiş durumda. Bünyesinde kurduğu ve 3400 çocuğa ev sahipliği yapan Körfez Belediyesi Spor Akademileri bu yaz aylarında minik öğrencilerin vazgeçilmez durağı olacak.

Her Branşta Eğitim İmkânı

Körfez Belediyesi tarafından açılan Spor Akademileri, toplamda 3200 çocuğa kötü alışkanlıkların olmadığı, arkadaşlık, takım ruhu gibi duyguları kazandırmaya devam ediyor. Kentte faaliyet gösteren Spor Akademileri, basketbol, futbol, voleybol, güreş ve kick boks gibi spor dallarını da bünyesinde barındırarak hizmet veriyor. Spor Akademisi ve Futbol Akademisi ile ilgili hakkında bilgi almak isteyenler ayrıca 0262 527 15 66 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Körfez’i Spor Tesisleri İle Donatıyoruz

Spor okullarında çocukların yaz aylarında zamanlarını sporla en güzel şekilde değerlendirebileceklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran şunları söyledi:

"İlçemizi Spor Tesisleri ile donatıyoruz. Şu ana kadar ilçemize 2 yeni spor tesisi kazandırdık. Bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız bu güzel tesislerde uzman antrenörlerden eğitimleri alıyor. Sporla meşgul olan çocuklarımız sokağın olumsuz etkilerinden de uzak kalacaklar.” İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817