KÖRFEZ’DE YILIN İLK MECLİSİ YAPILDI

1 yıl görev yapacak Denetim Komisyonu’na Halil Küçük, Mehmet Şahin ve Pınar Uysal seçildi

Körfez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısında 9 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleşen ocak ayı olağan meclis toplantısında, 1 yıl süreyle görev yapacak olan denetim komisyonunun yeni üyelerinin seçimi yapıldı. Gizli oylama sonucunda AK Parti’den üç meclis üyesi; Halil Küçük, Mehmet Şahin ve Pınar Uysal oy çokluğu ile denetim komisyonunun yeni üyeleri oldu.

SİZLERİN EMEĞİ BÜYÜK

Yılın ilk meclisinin Körfez’e ve Körfezlilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Köşker “Acısı ile tatlısı ile bir yılı daha geride bıraktık. Yıllar çabuk geçiyor, önemli olan kendimiz için, ailemiz için, çevremiz için, Türkiye için güzel kararlar almak. İnanıyorum ki biz bugüne kadar Körfez’in gelişirken güzelleşmesine vesile olan önemli kararlar aldı. Bugün Körfez’de bir başarı yakaladıysak sizlerin emeği bunda büyük” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE HAVUZ İNDİRİMİ

Gündem maddelerinin tek tek görüşüldüğü toplantıda; Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu’nda aktif üniversite öğrencilere yüzde 25 indirim uygulanması oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda; meclis üyeleri, denetim komisyonu üyelerini belirlemek için oy kullandı. Oylama sonucunda; Halil Küçük, Mehmet Şahin ve Pınar Uysal oy çokluğu ile denetim komisyonunun yeni üyeleri oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817