KÖRFEZ’DE YUNUSLAR GÖZ AÇTIRMADI

Körfez’de, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı olan emniyet görevlileri, bu konuda hiç taviz vermeden kontrolleri sürdürüyorlar.

Bu kontrollerin birisinde, şüphelendikleri otomobili yakalayan Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri, yakaladıkları iki kişinin üzerinden çok sayıda hap ele geçirdi. Şahıslar tarafından araçrtan atılan esrar maddesi de yapılan aramalarla bulundu.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde, seyir halindeki  41 B .... plakalı otomobilden ve içindekilerden şüphelenen Yunus Timleri, aracı yakalamak istediler. Kaçmaya çalışan şahıslar durduruldu ve yapılan aramada E.Ç. adlı zanlının üzerinden 30 adet extacy olarak bilinen hap ele geçirildi.

Bu arada, şahısların polisten kaçarken attıkları 30 gram esrar maddesi de aramalarla bulundu. Uyuşturucu kullanmak ve ruhsatsız silahtan da kayıtları olan Y.T. ve E.Ç. sorgulanmak üzere karakola götürüldüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817