KÖRFEZ’DE ZABITA EKİPLERİNDEN İNŞAATLARA SIKI DENETİM
 Çarpık Kentleşmeye Fırsat Verilmiyor

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, inşaatlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Kent içindeki mahallelerde güvenlik önlemleri almayan ve çevre kirliliği yaratan inşaat firmalarına ceza-i işlem uygulandı. Ramazan boyunca da her alanda denetimlerini sürdüren Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent’te hiçbir olumsuz duruma fırsat vermiyor.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yapılan denetimler ile ilgili, “İnşaat malzemeleri ve atıklarının vatandaşları olumsuz yönde etkiliyor. Bizlerde 500 00 50 no’lu hattımıza gelen her şikâyeti değerlendirmeye alarak, denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımız bu konuda oldukça bilinçli. İnşaat firmalarına yönelik denetimlerimiz artırılarak devam edecek. Gerekli tedbirleri almayan ve çevreyi rahatsız eden inşaat firmalarına cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Şikâyet İçin

Denetimlerin sıklaştırılarak devam edeceğini belirten yetkililer, vatandaşların olumsuz bir durumda şikâyetlerini 500 00 50 no’lu telefonlara bildirmelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817