Körfez’de Zafer Bayramı coşkusu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve T.S.K. Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler Kaymakamlık önü Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Hava Radar Mevzi ve Körfez Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Raşit Cayıklı, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, muhtarlar, katma bütçeli kuruluşlar, sanayi kuruluşları, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.

 

Yüzbaşı Bürkan Yağmur’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, Ulubey Ortaokul öğrencileri Sıla Feyzioğlu ile Ulucan Levent  ‘30 Ağustos’  adlı şiirlerini okudu. Atatürk Anıtı önündeki törenden sonra kaymakamlık makamında, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah tebrikleri kabul etti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817