banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez'deki FETÖ dolandırıcılarına suç üstü!
 Alınan bilgilere göre, polise giden F.K. adlı vatandaş, oğlu A.K.nin dolandırıcılarla konuştuğunu söyledi. Bunun üzerine polis, F.K. dan oğlunu yanına gitmesini ve konuşmaları kendi telefonu ile aktararak, tuzağa düşmüş gibi davranmasını istediler. İstenenleri yapan F.K. oğlunun tüm konuşmalarını, karşı tarafın talimatlarını telefonla polise aktardı.

Kandırmaya çalıştılar

Telefonun diğer tarafındaki şahıs, kendisini emniyet amiri olarak tanıtıp, telsiz sesleri eşliğinde konuşmasına devam ederek, ‘’Sizin telefonunuz Fetö terör örgütünün eline geçmiş. Ayrıca bu gurup bit kuyumcu soygunu yaptılar ve altınların yarısı elimizde. Şimdi sizi bu işten kurtarmamız ve bu şahıslşarı yakalamamız için evinizdeki altı ve paraları gelecek olan arkadaşımıza verin. Biz gelip evde arama yaparak çalınan altınların sizde olup olmadığına bakacağız’’ dedi. Tuzağa düşmüş gibi davrana A.K. istendiği gibi davranıp, içinde yüklü miktarda altın ve para olduğunu söylediği çantayı hazırladı.

Buluşma ve suçüstü

Operasyon düğmesine basan Körfez Emniyet Müdürlüğü ekipleri, verilen adreste tuzağı kurdular. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde Atatürk Anadolu Lisesi arkasında buluşma yeri belirleyen 2 kişi, gelerek burada içinde para ve altın olduğunu sandıkları çantayı alırken, polis tarafından suç üstünde yakalandılar.

Gözaltına alınan ve adlarının Ş.E. ve A.K . olduğu öğrenilen 25-30 yaşlarındaki iki zanlının sorgulanmasına başlandı. Şahıslarla birlikte olaylarda kullandıkları bit araca da el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826