Körfez’deki kazada polis memuru öldü
 Tütünçiftlik Viyadük üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti. Aynı kazada biri polis memuru iki kişide yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Ali Kırkağaç’ın kullandığı 41 B 1609 plakalı otomobil, viyadük üzerinde önünde seyreden Abdurrahman A. Nın kullandığı 41 H 0151 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada, şoförün yanında oturan ve İl Asayiş’te görevli olan Ahmet Özgür Keskin adlı polis memuru ile sürücü ve arkada oturan yine polis memuru olan Ali Kemal Barbaros araçta sıkıştılar. 112 ekipleri tarafından araçtan çıkartılan Ahmet Özgür Keskin, yolda hayatını kaybetti. Ali Kemal Barbaros ve Ali Kırkağaç ise yaralı olarak tedavi altına alındılar.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, ölen polis memurunun Körfez’de oturduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817