banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'deki Tefeci Operasyonu Büyüyor

5 firmayı ilgilendiren ve şu ana kadar 17 kişinin göz altına alındığı belirtilen operasyonda, ilk gün alınan bir bayan avukat daha sonra serbest bırakılırken, soruşturma devam ediyor. Körfez’de 4 firma ile İstanbul’da da bir firmaya yönelik yapılan operasyonun çapının genişleyebileceği belirtiliyor.

Bu arada, operasyonlar devam ettikçe ilginç ayrıntılar da konuşulmaya başladı. Bunlardan birisi de Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve bir süre önce Gebze adresli bir gurubun iş hanına, malına ve çeklerine hile yoluyla ve zorla el konulduğu yönünde şikayette bulunan işadamının şikayetiyle olayın başladığı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adaletlı 7 yıl önce

yargısız infaz yapmıyalım adalete güvenelım suçları varsa çekerler yoksada inş ailelerıne kavuşurlar ticaretlen uğraşan insanların yükü ağır olur her zaman akşama kadar kahve köşelerınde okey oynayıpta evıne ekmek götürmüyenler oturdukları yerde insanlara çamur atabılıyorlar bir suç ortaya çıkana kadar bu insanlar suçsuzdurlar adalet er yada geç yerını bulacaktır

Avatar
takipci 7 yıl önce

bu işin balıkesir ayağıda çıkacak hızlı kardeşler çok can yaktınız şimdi hesap günü

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751