Körfez’deki Villaya Uyuşturucu Operasyonu
 Körfez’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, villada kenevir yetiştiren 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre; uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında elde edilen istihbari bilgileri değerlendiren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle Kalburcu Köyü’ndeki bir villaya operasyon düzenledi. 

 

2,5 METRELİK KENEVİRLER


Operasyonda, boyları 2,5 metreyi bulan ekili halde çok sayıda Hint keneviri ile kullanıma hazır 300 gram esrar, 1 tabanca, hormon ilaçları, ısı ve havalandırma sistemleri ele geçirildi. Olayla ilgili söz konusu villanın 3 odasını kenevir yetiştirecek şekilde düzenleyen G.D, G.G. ve K.T. gözaltına alındı.  Şüphelilerin İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817