KÖRFEZ'DEN ANADOLU'YA KÜLTÜR TURU.
 Geziler Kültürel Bilincin Oluşmasında Önemli Rol Oynuyor

Her yıl yüzlerce Körfezliyi ‘Kültür Gezileri’ kapsamında Anadolu’ya götüren Körfez Belediyesi bu yıl da gezilerini başlattı. Ülkemizin eşsiz mimari, kültürel ve doğal güzelliklerini Körfezlileri gezdirerek bu anlamda kültürel bilincin oluşmasında önemli bir atılım gerçekleştiren Körfez Belediyesi katılımcı gruplarla bir program dahilinde Kültür Gezileri ’ne 2016-2017 yılı ile devam ediyor.

7 Bin 950 Körfezli Kültür Gezileri İle Anadolu’yu Tanıdı

Geçmişin tarih ve kültür değerlerini Körfezlilerin yerinde görmesini sağlamak ve gelecek nesillere aktarılması hedefiyle düzenlenen kültür gezileri son derece konforlu otobüsler ile yapılıyor. 50 kişilik gruplar halinde Bursa, Çanakkale, Konya, Safranbolu, İstanbul, Edirne, Bolu ve Eskişehir Kültür Gezilerine bugüne kadar 7 bin 950 Körfezli katıldı.

159 Sefer Düzenlendi

Körfez Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezilerine 159 sefer düzenlendi. Belediye tarafından giydirilen otobüs eşliğinde kültür gezisine çıkan ilçe halkı gün boyu süren yolculuklar sayesinde cami ve türbeleri de ziyaret ederek geçmişin manevi dokusunu ve ruhunu yerinde yaşamakta. Sosyal belediyecilik hizmetlerinden kültür gezilerine katılmak isteyen Körfezliler Körfez Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak faydalanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817