Körfez'den bir Şampiyon daha çıktı!





5 MAÇTA 5 GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta Atatürk Kapalı Spor Salonunda 15 Okul 60 Sporcunu katıldığı Okullar arası Kocaeli Genç Erkekler  Grokoremen Güreş Şampiyonasında Körfez'li Kaan Kocaeli Şampiyonu oldu. Oynadığı 5 maçı da galibiyetle bitiren Göktürk Kaan Erkul Genç Erkekler de Kocaeli Şampiyonu oldu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Sporda lisanslı olarak Güreş yapan Kaan , Körfez İlçede '' Buldozer Kaan'' olarakta nam salan bir sporcumuz.

''BULDOZER KAAN ''

ÖNÜNE GELENİ DEVİRDİ
!

Güreş Sporuna çok küçük yaşta babası Körfez İlçenin tanınmış esnaflarından olan Berber Fahrettin'in ısrarlarıyla başlayan Kaan'ın 38, 54, 63, ve 69 kilolarda Şampiyonlukları var.

Aynı zamanda yağlı Güreş Sporu da yapan Göktürk Kaan Erkul,  bu branşta da Şampiyonlukları var.

Kağıtspor kulubu hocalarından Veysel Şirin, Olgay İnce ve Yusuf Yüksel'in Antrenörlüğünü yaptığı genç oyuncu performansıyla gelecek vaad ediyor.





Kaan'ın babası Körfez ilçe  Esnaflarından olan Berber Fahrettin, oğlumun Kocaeli Şampiyonu olmasından büyük mutluluk duyuyorum. dedi.


Kaan mutluluğunu ailesiye paylaştı



Körfez İlçe Esentepe Mahallesinde oturan ve çevresinde ''Buldozer Kaan'' lakabıyla ün yapan genç oyuncu hırsı ve çabukluğuyla biliniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817