banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DEN ÇAT’A ‘KARDEŞLİK’ KÖPRÜSÜ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte ‘Kardeş Belediye’ olan Çat’a ziyarette bulundu. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar tarafından ağırlanan heyet, tarihi ve kültürel alanları gezdi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurum Valisi’ni ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, geçtiğimiz ay meclis kararı ile ‘kardeş belediye’ protokolü imzalanan Çat Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın daveti üzerine Başkan Söğüt ile birlikte; Başkan yardımcıları Faruk Denli, Osman Yurt, Levent Yılmaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Çatlılar Derneği Başkanı Selami Laçin de katıldı.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATMIŞLAR

Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet ilk olarak Erzurum Çat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada Başkan Melik Yaşar ve Başkan yardımcısı Bekir Sarıgül tarafından karşılanan heyet daha sonra ilçede yürütülen çalışmaları inceledi. Çat’ın tarihi ve turistik alanlarını da gezen Başkan Söğüt, “Kardeş belediyemiz Çat’ta bizleri en güzel şekilde ağırlayan Başkanımız Melik Yaşar’a teşekkür ediyorum. 2,5 yılda güzel işlere imza atmışlar. Hem proje üretmişler hem de gönül kazanmışlar” dedi.

SEKMEN VE OKAY MEMİŞ’E ZİYARET

Başkan Şener Söğüt ve heyet Çat dışında Erzurum’un da tarihi mekanlarını ziyaret etti. Nene Hatun’un mezarına da giden Başkan Söğüt, burada dua etti. Başkan Söğüt Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Valisi Okay Memiş’i de ziyaret etti. Plaket takdim eden Başkan Söğüt, çalışmalarında başlarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751