KÖRFEZ’DEN CUMHURUN REİSİNE TAM DESTEK

ZİRAAT BANKASINDAN YATIRDILAR

AK Parti kadroları, Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her platformda destek vermeyi sürdürüyor. Bu bağlamda, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat mensupları ile birlikte Körfez / Tütünçiftlik Ziraat Bankası’ndan destek bağışı 205 kişi tarafından gerçekleştirildi.

 

MİKTAR DEĞİL, GÖNÜL ÖNEMLİ
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Sesimiz kısılana kadar haykırdığımız arkasında durduğumuz tek bir şey var. Oda Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ne şartta ve koşulda olursak olalım asla yalnız bırakmamak. Bugün burada, Belediye Başkanımız İsmail Baran ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına destek vermek için bir aradayız. Önemli olan miktar değil, gönül birlikteliği. Kampanyaya destek veren Belediye Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817