KÖRFEZDEN GENÇ BİR İSİM
Körfez İlçenin sevilen gençlerinden Bilal Bozkurt Ak Parti Körfez'den Belediye Meclis üyeliğine Aday adayı olmak için başvuruya hazırlanıyor.  1988 Kars Doğumlu olan Bozkurt, evli  ve 1 çocuk babası. Ak Parti Gençlik Kolarında Görevde yapmış olan Bozkurt teşkilatçı yapısıyla tanınıyor. 

Halen Kocaeli Kent Konseyi Geçlik Meclisinde Komisyon Başkanlığıda yapmakta olan Bilal Bozkurt aday olmak için önümüzdeki günlerde İlçe Teşkilatına başvurması bekleniyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat Aykutluğ 11 yıl önce

sonuna kadar destekçisiyiz. başarılarının devamını dilerim...

Avatar
GÜLTEKİN BOZAN 11 yıl önce

yolun açık olsun.başarılar dilerim.

Avatar
Ebutalip ŞERİATİ 11 yıl önce

mühür vurduk dağa taşa,taktir neyse gelir başa,bu yol cihad yolu bakmaz yaşa,sen yürü kardeşim,arkandan biz geliriz paşa paşa...

Avatar
samet tezlik 11 yıl önce

( hereke gencligi arkanda )

bilal beyin her konuda basarili olduguna sahit oldum ve bunuda basaracagini umurak her zaman destekcisiyim. basarilarinin devamini bekliyorum.

Avatar
kasap yusuf 11 yıl önce

allah yolunu açık başını dik tutsun iyi gündede kötü gündede hep yanındayık durmak yok yola devam

Avatar
ORHAN BOZKURT 11 yıl önce

bilal kardeşim hayırlı uğurlu olsun. senin gibi genç ve sorumluluklarının bilincinde olan kardeşlerimi temsilen yaptığın bu girişimi canı gönülden kutlar hakkında hayırlı olmasını dilerim.

Avatar
emin yıldız 11 yıl önce

yakışır kardeşim artık gençlerin zamanı yolun açık olsun.

Avatar
emin yıldız 11 yıl önce

yakışır kardeşim artık gençlerin zamanı yolun açık olsun.

banner2817