KÖRFEZ’DEN İZNİK’E UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ
 Başkan Baran, Ulu Şehirden Gelen Misafirlerini Ağırladı

Çeşitli ziyaretler ve etkinliklere katılmak üzere Körfez’e gelen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve İznik Kent Konseyi üyelerini Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Baran misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz ifadelerini kullandı. Her iki kent arasındaki samimiyet ve dostluk ziyarete ayrı bir hava kattı.

Ziyarete Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran’ın yanı sıra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İznik Belediye Başkanı ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal, İznik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Günnür Özoral ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Baran: Kardeşlik İlişkilerimiz Her Geçen Gün İlerliyor

İki kent arasında kardeşlik ilişkilerinin her geçen gün daha güçlendiğini ifade eden Başkan Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Baran, “Osman bey ve ekibi ile çok güzel dostluklar kurduk. Ulu Şehrin güzel insanlarıyla gönül köprüsü oluşturduk. Bu kapsamda birlikte güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede ilçemizde açılan çini sergisi ziyaret edeceğiz ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceğimiz konsere dostlarımızla birlikte katılım sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Birlikte Önemli Adımlar Atıyoruz

İznik Belediye Başkanı ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın, Başkan Baran’a ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, “Sizlerle oluşturduğumuz bu dostluk sadece bulunduğumuz ilçelerimiz için değil ülkemiz adına önemli bir dostluktur. Çünkü birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimiz adına önemli çalışmalar ve programlar düzenliyoruz. Körfez Kent Konseyi Başkanımız İsa Taş ile sürekli iletişim halindeyiz. Birlikte önemli projeler konuşuyor, uygulamak adına önemli adımlar atıyoruz.” Dedi.

İki Başkan daha sonra bulundukları kentin önemli simgeleri olan Çini ve Kiraz plaketini birbirlerine hediye etti.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817