Körfez’den Kars’a Yardım Eli!

Okul öğrencilerinin desteği ile düzenlenen “Kış Kapıda, Bot Ayakta” projesi kapsamında toplanan yardım malzemeleri Kars’a gönderildi. Okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü himayesinde yürütülen proje Emine Nazlı Kartal Bildik, Sevtap Kumru Aygün ve Elif Özdemir Yılmaz öncülüğünde yürütülüyor.

MALZEMELER GÖNDERİLDİ

Kampanya kapsamında 150 yeni botun Kars’taki birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören ilkokul öğrencilerine hediye edileceği kaydedildi. Malzemeler Gülünce Özel Eğitim Kurumu Müdürü Tazebey Yaşin, Kars Kalesi otobüs İşletmesi sahibi Sinan Irak, Çetin Irak ve Hakan Irak, Kocaeli Kars Kalesi otobüs işletmesinin sahibi Ahmet Bircan ve kurum çalışanlarından Altan Muroğlu tarafından Kars’a ulaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817