Körfez’e adaletle hükmettik

KÖRFEZ Belediye Başkanı Yunus Pehlivan 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, aday adaylığı dosyasını AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’na teslim etti. Eşi Ayşe Hanım ile birlikte ilçe binasına gelen Pehlivan’ı burada İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın ve ilçe yöneticileri karşıladı. Pehlivan, formunu şehrimize, kentimize, şahsımıza, ailemize hayırlı olması temennisi ile Aydın’a teslim etti. Formu teslim alan Aydın, “2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yunus Pehlivan’ın formunu aldık. Çıktığı yolda kendisine başarılar diliyor ve durmak yok yola devam diyorum” şeklinde konuştu.


SİYASETÇİ TEVAZU

SAHİBİ OLMALIDIR

Dosyasını teslim ettikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, hakkında dedikodular, yargılar, iftiralar olduğunu, fakat bunları bugüne kadar, kente hizmet anlamında kavga oluşmaması için sineye çektiğini söyledi. Pehlivan, “Partimize halkımızın teveccühü her seçimde artarak devam ediyor. Başbakanımız ülkemizde, hatta ülke sınırları dışında bu kadar seviliyorsa, insanımızın her katmanının seviyesine inebilmesindendir. Fakir, fukaranın sofrasına oturup, onlarla aynı lezzeti alabilmesindendir. Bizlerde onu örnek alıyoruz” dedi. Pehlivan'ın konuşması sırasında eşi Ayşe Pehlivan'nin gözleri doldu. 

 

GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

Başkan Pehlivan, konuşmasının devamında şöyle devam etti: “Körfez’deki 10 yıllık görev süremiz boyunca güzel hizmetlere imza attık. Bu iddiamızdan vazgeçmiyoruz. Biz Körfez’in kronik sorunlarını çözdük. Altyapı sorunlarını geride bıraktık. Üst yapı ile ilgili ihtiyaçları giderdik. Körfez’in bundan sonra güzelleşmesini sağlayacağız, yani kenti süsleyeceğiz. Körfez’i, ülkemizde hatta dünyada adından söz edilen bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

 

YİNE İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ

Seçim sürecinin yanı sıra devam eden çalışmaları ve yerel hizmetleri de takip etmek durumunda olduğunu dile getiren Pehlivan, “Önümüzdeki günlerde ihaleler yapacağız. Özellikle Hereke Kalesi’ndeki kurtarma çalışması devam ediyor. Bu projeyi çok önemsiyoruz” dedi.


BENİ YIPRATMAK İÇİN, AİLEM HAKKINDA İFTİRA ATANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.
HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM

Başkan Pehlivan, hakkındaki iddialara da şu şekilde yanıt verdi: “İlçemizde belediye başkan aday adaylığına müracaatlar var. Sorumluluk sahibi olarak saygı duyuyorum. Demokratik tercihleridir. İstediğim bu süreçte kimse kimseyi incitmesin. Ufak hesaplara girerek partimize zarar vermesin” dedi. Hakkında ailesinin ve kendisinin huzurunu bozan ve iftiraya varan söylemlere karşı hakkını helal etmeyeceğini ifade eden Pehlivan, “İtibarsızlaştırmak adına bugüne kadar hakkımda asılsız birçok iftira atıldı. Herkesi affederim, ama ailemin huzurunu bozan iftiraları atanlara hakkımı helal etmiyorum. Bunları Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

 

HEP ADİL OLDUM

Ustalık dönemine talip olan ve yeni dönem için iddialı açıklamalar yapan Yunus Pehlivan, “Kendime güveniyorum. İnsanlarımızı, teşkilatımı seviyorum. Hiçbir problemimiz yok. 10 yıllık sürede her siyasi görüşten insana adil davrandım. Herkesin sorununu çözmeye çalıştık. Ayrıştıran tüm etkenlerin dışında kaldım” dedi. Konuşmasının sonunda Pehlivan, “Bu açıklamayı aslında sadece eşimle birlikte yapmak istiyordum. Ancak haber vermememize rağmen buraya gelip, bizleri yanlı bırakmayan teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817