Körfez’e atanan Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya göreve başladı
 Körfez İlçe Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar’ın İzmit’e gitmesiyle boşalan yerine atanan Hasan Kaya görevine başladı.

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve 10 Nolu Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç, göreve başlayan Hasan Kaya’yı makamında ziyaret ettiler. Acısu Vergi Dairesi Müdürü iken Körfez’e atanan Hasan Kaya, ziyaret için teşekkür ederken, her iki kooperatif başkanına da yeni çıkan yasa paketini hatırlatarak, üyelerini uyarmalarını istedi. Hasan kaya, bunun bir fırsat olduğunu ve borcu olan üyelerin yapılandırmaya girerek borçlarını ödemelerini hatırlatmalarını istedi.

Ali Karadeniz, 2 bin 500 üyelerinin olduğunu ifade ederek, ‘’Bu güzel bir fırsat ama borcu yapılandırılan üyenin yeni borcu da devam ediyor. Üst üste iki borç olunca da ödemekte zorlanıyorlar. Buna daha farklı bir çözüm getirilmeli ve gerçek anlamda borçların faizi sıfırlanmalı, aksi halde uzun vadeye yayılıp, vade farkı konulunca üyeler borç ödeyemiyor’’ dedi.

Ziyaret sırasında şoför esnafının sorunları ve geçim zorlukları da anlatıldı. Ali Karadeniz ve Bünyamin Koç, yüzde 18 olarak alınan verginin çok olduğunu ve şoför esnafının geçinebilmesi için bu oranın düşmesi gerektiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817