banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'E BİR ÜST GEÇİT DAHA
 Körfez'de, Kaymakamlığa ulaşımın sorun olması nedeniyle D-100 karayolu üzerine bir üst geçit yapılmaya başlandı.

Körfez'de, Kaymakamlık, Adliye ve Körfez Ticaret Odası'na ulaşmak isteyen vatandaşlar çok zorluk çekiyorlardı. İlçenin tam ortasında yer alan bu kurumlara gelen vatandaşlar, toplu taşıma araçlarına ceza yazılması nedeniyle Tüpraş Köprüsü üzerinde inemiyor, uzun mesafeleri yürümek zorunda kalıyorlardı.

Bu sorunu gündeme getiren KTO Başkanı Mustafa Efe'nin de girişimiyle, Körfez kaymakamlığı ve belediye konuyla ilgilendi ve ilçede hızlı tren ile battı çıktıları yapan Kolin firmasına bir üst geçit yaptırılmaya başladı. Firma çalışanları, Körfez Kaymakamlığı karşısında yan yoldan D-100 üzerine uzanan ve Kaymakamlık önündeki yan yola inen üst geçidin yapımına başladılar. Temeli atılan üst geçidin kısa zamanda bitirileceği ve modern bir yapıda olacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826