banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’e ek hastane Binası protokolü imzalandı
Körfez Belediyesi’nde düzenlenen protokol imza törenine, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık, belediye başkan yardımcıları katıldılar.

Protokol anlaşması sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, hastane ile ilgili gelen istekler üzerine yaptığı incelemede, mevcut binanın yetersiz olduğunu ve 150 bin nüfuslu ilçeye yakılmadığını görerek bu kararı aldıklarını söyledi. Baran, hazırlanan projenin onaylandığını ve bu gün de protokol anlaşmasının imzalanacağını, hemen ardından da ihaleye çıkartılacağını söyledi. Daha sonra konuşan Genel Sekreter Ergüney ve Kaymakam Can’da, ek bina ile daha kaliteli sağlık hizmetlerinin verilebileceğini söyledi. Ergüney, binanın Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen modern hizmet koşullarına uyacak şekilde yapılacağını, kafeterya, tam donanımlı odalar, konferans salonu gibi alanların olacağını söyledi.


İmzalandı

Konuşmalardan sonra ek bina protokolü taraflar tarafından imzalandı. İmzalanan protokole göre ek hizmet binası en kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak ve 2018 yılı içinde inşaatı Körfez Belediyesi tarafından tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’na teslim edilecek. Bina, 7 bin metrekare alana inşaa edilecek olan modern ve tam donanımlı yeni hizmet binası ile acil servis ile ameliyathanelere gidiş tüp geçiş ile sağlanacak. Proje 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Proje içerisinde ayrıca 12 yataklı yoğun bakım ünitesi de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751