Körfez’e El Dezenfektanları

Vatandaşlar da uygulamadan dolayı oldukça memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi tarafından tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında Körfez’in çeşitli noktalarına el dezenfektanları koyuldu. Ortak yürütülen çalışma ile dezenfektan ilk olarak; Tütünçiftlik Merkez, Mimar Sİnan Mahallesi Camii önü, Yarımca ATM bölgesi, Hereke Karakol karşısı, Körfez Devlet Hastanesi ve Körfez Kent Petrol Karşısı ATM bölgesine yerleştirildi.

VATANDAŞLARIMIZ EVDE KALSIN

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele kapsamında 7/24 hizmet anlayışıyla Körfez’in dört bir noktasında dezenfektan çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Vatandaşlarımız evde kalsın, biz dışarıda gerekli çalışmaları yapıyoruz.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın da kullanımı için de yoğun kullanım alanı olan belirli noktalara Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte el dezenfektanları monte ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817